ClubPortaal

Gemakkelijk evenementen organiseren

Organisatoren van evenementen hebben vaak hun handen vol met de organisatie, marketing en het beheer van hun evenementen. Een belangrijk deel van deze organisatie omvat het beheren van de administratie. Dit omvat onder meer het beheer van inschrijvingen, betalingen, facturatie en communicatie met deelnemers. Gelukkig is er ClubPortaal.be, de online tool die verenigingen helpt bij het beheer van hun evenementen.

Gemakkelijk inschrijven

ClubPortaal.be biedt een eenvoudig systeem waarmee verenigingen online hun inschrijvingen kunnen beheren. Organisatoren kunnen een pagina aanmaken voor hun evenement, bepalen welke informatie moet worden ingevuld door de deelnemers en vervolgens kunnen de inschrijvingen worden geopend.

Online betalingen

In samenwerking met Mollie bieden we een veilig en eenvoudig systeem voor het verwerken van betalingen. Er zijn verschillenden betaalmethoden mogelijk, waaronder Bancontact, iDeal en kredietkaarten. Uiteraard behoren manuele betalingen of overschrijvingen tot de mogelijkheden.

Communicatie met de deelnemers

Via het platform kunnen organisatoren eenvoudig communiceren met deelnemers. Het is mogelijk om extra informatie op te vragen, of om emails te versturen naar alle deelnemers of een selectie.

Versturen van automatische herinneringen

Niets is zo frustrerend als het continu opvolgen van je inschrijvingen. Met ClubPortaal.be kun je automatische herinneringen instellen om deelnemers eraan te herinneren om hun inschrijving te vervolledigen.

Eenvoudige facturatie

Nood aan een factuur? Wij bieden de mogelijkheid om facturen te maken (manueel en automatisch) en te versturen naar de deelnemers. Dit maakt het gemakkelijk voor verenigingen om het beheer van de financiële administratie van hun evenementen bij te houden.

Ticketverkoop met mobiele scan

Organisatoren kunnen via ClubPortaal.be ook tickets verkopen voor hun evenementen. Deze tickets kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van het evenement, zoals verschillende prijscategorieën en promotiecodes.

ClubPortaal.be is een gemakkelijk te gebruiken online tool voor het beheren van evenementen. Verenigingen kunnen op deze manier de administratie van hun evenementen vereenvoudigen: van het beheer van inschrijvingen en betalingen tot de communicatie met deelnemers en facturatie. Het gebruik van ClubPortaal.be kan organisatoren veel tijd en stress besparen, waardoor ze zich kunnen concentreren op de planning en uitvoering van succesvolle evenementen.

Kostprijs

Bij ClubPortaal.be betaal je geen maandelijkse kosten, maar enkel een commissie per inschrijving voor jouw evenement(en). Je kiest zelf of je deze kost wel / niet doorrekend naar de deelnemer.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@clubportaal.be.

LOGO

CLUBPORTAAL

Spilstraat 16
8980 Zonnebeke

info@clubportaal.be
BE 0733.716.710

Home
Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Disclaimer

×

Hallo!

Klik op één van onze contactpersonen om te chatten.

× Heb je een vraag?