Blog

Drukkerij in Zonnebeke

Ons aanbod als Drukkerij

Van een nieuw logo tot reclamefolders, grafisch ontwerp zit in ons bl oed. Bij Verhulst-Vandamme helpen we u designs te ontwerpen die uw bedrijf in de schijnwerpers zetten.

Lees verder
Oude vs. Nieuwe website

Tips & Tricks – Wanneer is mijn website verouderd?

Voor een bedrijf is een website niet meer weg te denken deze tijd. Er gaat veel minder mond-aan-mondreclame rond dan vroeger. En mensen zijn veel meer actief online (google, sociale media enz.) dan tien jaar geleden. Ook jouw klanten spenderen veel meer tijd online, dus is een goede website voor jouw bedrijf gewoon niet meer weg te denken. Maar hoe zorg je er nu voor dat ook jij opvalt tussen al deze online communicatie?

Lees verder
Nieuwe website voor Beaujulie uit Ieper

Make-over voor website Beaujulie

Schoonheidssalon Beaujulie uit Ieper verhuisde in december naar een nieuwe locatie. Uiteraard kon een nieuwe website daarbij niet ontbreken. 

Verhulst-Vandamme stak de oude website in een nieuw jasje, met onder andere een sneller CMS-systeem en nieuwe layout. 

Lees verder
Belettering Rallywagen voor Yprauto

Ons aanbod in Belettering en Stickers

Met belettering en stickers voor jouw bedrijf trek je net dat beetje extra aandacht. Maak bijvoorbeeld rijdende reclame met je auto, versier je winkel met muurstickers of zet tijdelijke acties in de spotlights met raambelettering. Wij beletteren en bestickeren in het ontwerp dat jij wilt!

Lees verder
Omslagfoto Verhulst-Vandamme

Reclamebureau Simplify wordt Verhulst-Vandamme

Reclamebureau Simplify wordt Verhulst-Vandamme. Uiteraard blijft onze service onveranderd. Zo blijven we inzetten op creatief grafisch ontwerp en kwalitatief webdesign. Onze in-house belettering wordt verder uitgebreid, en in het voorjaar starten we onze eigen drukkerij op. De pijler familiedrukwerk krijgt meer aandacht, zodat we ook particuliere klanten kunnen verblijden met onze diensten.

Verhulst-Vandamme is jouw geschikte lokale partner in Zonnebeke voor creatieve communicatie.

Lees verder